Tuesday, October 21, 2008

Photoscape

Photoscape is the fun and easy photo editing software that enables you to fix and enhance photos. Photoscape will not uninstall other programs or add any non-Photoscape program or file to your computer.This software is Microsoft Windows compatible. (Microsoft Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista).

Photoscape is the fun and easy photo editing software that enables you to fix and enhance photos.


DOWNLOAD HERE

Photoscape merupakan salah satu perisian editing gambar yang popular. Photoscape ni lebih mudah digunakan berbanding Adobe Photoshop CS3, aku ada mention mengenai perisian editing gambar yang lagi mudah n simple. So ini lah dier... encik Photoscape. Photoscape ni menyediakan frame dan kesan2 khas gambar yang korang boleh pilih. So korang x payah susah2 nak fikir2 mcm mana nak mereka bentuk frame or kesan2 khas tu. Sesuai digunakan untuk sesiapa yang nak jimat masa n x der idea nak design photo korang. So mcm yang kat atas tu. Photoscape nie sesuai untuk Microsoft Windows. Pada aku ia lebih ringan dari Adobe Photoshop :)


Korang boleh Download kat link di bawah nie ye :p

DOWNLOAD HERE

No comments: